Denne er helt spesiell

Bh-en skal gjøre frontpartiet mer voluminøst.

Denne er helt spesiell

Denne er helt spesiell

Publisert Oppdatert
Drømmer du om ekstra former og en sexy, kvinnelig siluett? Nå gjør Lindex det mulig for deg å realisere denne drømmen. De lanserer nemlig sin nye kolleksjon Bombshell Belle

Og det er bh-en med det forstørrende innlegget som får størst fokus;

- Bombshell er en bh som gir en maximal push-up-effekt samtidig som den skal øke brystpartiet med opptil to størrelser. Bh-en er fin og finnes for mange ulike størrelser med ulik utførelse, en bh for kvinner som ønsker å bygge på sine kurver litt ekstra, mener Madelene Ullbro.

Lindex lover at bh-en skal få puppene dine til å se to størrelser større ut, iallefall gi en optisk illusjon av nettopp dette.

Selvtillit og godt samliv

Svenske Ullbro er Assortment manager for undertøy på hovedkontoret til Lindex. Hun mener at sexy undertøy er viktig både for kvinnens selvtillit, og for samlivet.

Les også: Søt i pastell

Les også: Her er vårens fargetrender

Les også: Buksene vi ønsker oss- Det viktigste er at man føler seg fin selv. Den følelsen kombinert med at man til og med kjenner seg komfortabel i det man har på seg under, tror jeg helt sikkert kan være en fordel for samlivet, og man kan absolutt føle seg fin og sexy i vakkert undertøy, uansett hvordan man ser ut, sier Ullbro til Kvinneguiden.no.

Og det er lett å se best mulig ut så lenge man velger helt riktig undertøy for kroppen sin.

- Det finnes mye fint å velge i mellom, også i store størrelser. Jeg synes ikke at man skal sette begrensninger på modeller på grunn av størrelse. Det er viktig at man føler seg komfortabel i det man har på seg, da er man fin uansett, sier hun.

Finn riktig størrelse

Det kan være like vanskelig for kvinner å finne riktig størrelse både på truse og bh, hvordan skal man finne den perfekte størrelsen til seg?

- Undertøystørrelsen bør man måle seg til, enten selv eller få hjelp i en undertøysforetning hvor personalet er behjelpelig. Vi har utdannet personalet i våre butikker som kan hjelpe deg å finne riktig størrelse. På nettet finner kan også tydelige tabeller som oversetter dine mål til omkrets og cupstørrelse, sier hun.Samtidig understreker Ullbro at ulike merker ikke alltid graderer sine størrelser på samme måter, og ulike modeller passer gjerne bedre for ulike type kropper. Derfor skal man alltid prøve på bh-en før man kjøper den.

- Det er viktig å tenke på at når man kjøper en bh skal den sitte trangt rundt bysten. En bh slites og tøyes alltid over tid, så det er viktig at man har muligheten til å gjøre den mindre med å bytte på hempene bak etterhvert. Tenk også på at en bh er en ferskvare som man trenger å bytte ut med jevne mellomrom. Materialet taper seg med tiden og mister sin elastitet og stabilitet, dette gjelder alle bh-er, både dyre og billige, sier hun.

Valentinesgave

Det er snart Valentines day og kanskje du kan benytte anledningen til å ønske deg noe sexy undetøy fra kjæresten? Det trenger nemlig ikke være problematisk for mannen å kjøpe undertøy til deg selv om du ikke er med i butikken.

- Min anbefaling til alle menn er å være litt mer vågal i sitt valg av undertøy til Valentine. Velg heller litt mer sexy bh og truse, og gjerne noe ekstra tilbehør som for eksempel strømpeholdere, stayups eller strømpebånd. Hvem vil ikke ha noe luksuriøst og fint i sin undertøyskuffe for å kunne føle seg litt ekstra fin til hverdags og fest?, undrer hun.

Når det gjelder det å kjøpe undertøy som passer damen, anbefaler Ullbro menn å tyvtitte i kjærestens undertøyskuffe for å få en indikasjon på hva som er riktig størrelse.

- Et annet alternativ for å forsikre seg om at man velger riktig modell er å se etter hvilken type bh som ligger der. For eksempel t-shirt (uten innlegg)eller push-up (med puter). Er han usikker på hva som er hva, synes jeg at han skal ta med seg bh-en til butikken og be om hjelp for å finne riktig modell og størrelse, sier hun.

Ulike stiler

  • Undertøysmoten har gått fra mye rene modeller i svært basic utførelse til mer tradisjonell mote med vakre spetser og broderier, små dekorasjoner med perler og stener, samt kvinnelige siluetter.

  • Produktserier utvides med strømpeholdere og bustiers for å forsterke den sexy og glamorøse følelsen. Denne trenden vises på undertøyskolleksjonene i vinter.

  • Fargeskalen strekker seg fra svart, rødt og hvitt hvor rødt mikses med rosa for en vårlig følelse og en ny tvist.

  • Kontrastfarger sees på mye undertøy for øyeblikket.ekstra4

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning