Den kuleste frisyren

Dette er frisyren du skal gå for i år! Les hvordan du får den.

Publisert Oppdatert
"Perfekt page" - trenden fortsetter inn i 2009 skriver GHD Scandinavia i en pressemelding. Få stjernetipsene her!

Stjernelook

Flere hotte kjendiser følger i pagens fotspor. Paris Hilton, Anne Hathaway og Rihanna er bare noen av de kvinnelige Hollywood-stjerner som i flere anledninger nylig har flashet med den sexy pagefrisyren.

Den lekre pagefrisyren er evig moderne og perfekt for kvinner med fint, skandinavisk hår.

Den tidløse klassiske frisyren rammer ansiktet inn; helt kort eller skulderlang page, symmetrisk eller asymmetrisk klippet med mer lengde ved ansiktet, med eller uten pannelugg - mulighetene er uendelige. Uansett lengde fortjener pagen de helt riktige produkter som får den til å stråle. Med enkle redskaper kan håret tilføres volum og letthet, så det også drysser litt stjernestøv over deg. Stjel stilen fra stjernene og les under hvordan du styler den perfekte page.

Slik gjør du

Til å style håret anbefales en god hårlotion, som er ren bodybuilding til håret. Det er viktig å bygge opp all- over volum som ser fantastisk ut i fint hår. Helt inne ved hårrøttene brukes en uplift spray, som bygger opp volum inne fra røttene. Spray akkurat der hvor det trengs et ekstra løft og føn deretter håret tørt.

Etter hårføning brukes en rettetang til å skape den riktige, glatte looken.

Som finish tilføres den ferdige frisyre en liten mengde glatteserum som kontrollerer flyvende hår, og reflekterende spray som gir en avsluttende glans og sikrer en anti-statisk effekt.

Husk å bruke en god varmebeskyttelse før føntørring av håret slik at det er beskyttet mot varmen fra både hårføner og styler.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning