Avslappet trend

Det skal være behagelig å se bra ut - slik bruker du boyfriendjeansen!

Publisert Oppdatert
Mange har store planer om å gå med høye hæler og fine kjoler til hverdags, men som oftest tillater vi oss selv å gå litt mer avslappet da enn når vi skal pynte oss til helgen. Men du trenger ikke tre på deg åletrange jeans, superkorte skjørt eller klemmende bandasjekjoler for å være trendy og kul, enten du skal på jobb eller fest.

Feminin guttestil

Heldigvis finnes det et bredt tilbud for alle oss som ønsker å ha det komfortabelt samtidig som vi pynter oss.

Vi snakker igjen om den oversizede boyfriendstilen som 80-tallet lovpriste. Vi er omringet at store blazere, vide chinos, luftige harembukser, enorme jumpsuits, lange cardigans og ikke minst romslige boyfriendjeans!

Og skal du på byen i helga, kan du gjerne ta dine favorittjeans, rulle de opp over anklene, kombinere med stiletthæler, store armbånd, skjerf, stripete bomullstopp, blazer og clutch - og du er 'good to go'!

Her har du alternativene

Jeans

Kjendiser som Katie Holmes, Reese Witherspoon og Victoria Beckham er alle tilhengere av stilen. Nøkkelplagget er boyfriendjeansen; enten de som er helt rette i bena eller vide med stretch. Enten i lys vask eller mørk denim, denne stilen passer de fleste.

Mange varianter

I år er det hot med hullete, slitte jeans. Men hvorfor betale i dyre dommer for nesten ødelagte bukser? Du har helt sikkert en slitt olabukse du kan gjøre enda mer slitt med osteraspen din, og enda bedre; hør med broren din om du kan få en av hans gamle, vide bukser og gjør de til dine egne! Utvaskede, utslitte bukser ser kanonkule ut hvis du ønsker en retrolook.

Klassisk

Husker du Levi's 501 buksene? Det var en periode da vi ALLE ville ha dem! Vel, stilen er tilbake for fullt! Kjøper du en i litt for stor størrelse, har du den perfekte boyfriendstilen. Rull opp bena til anklene og sørg for at buksen sitter romslig rundt livet.

Perfekt passform

Det er ikke sikkert at alle typer vide boyfriendjeans passer deg, men du vil alltid finne èn som passer også din kropp. Det viktigste er at buksen henger slapt rundt hoftene dine, og at lårene får hvile seg i romslige omgivelser. Dessuten, hvis du leter i butikker og billigkjeder, behøver ikke denne stilen koste deg en månedslønn.

Mørk denim

Hvis du ikke føler for å gå med utslitte jeans skal du vite at det alltid passer med mørke jeans også! Du bruker boyfriendstilen på samme måte, en anelse vidde i bena med rull over anklene. Den mørke denimen er kjempefin til mer pyntede anledninger og nydelig til en blazer med en sterk farge!

Glamorøs

Hvis du ønsker en lekker mellomting mellom utslitt og stilfull, skal du gå for en jeans med mellommørk vask. En jeans som passer enten du skal på byen om kvelden eller på shopping om dagen.

bf320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning