Duse pasteller kom tilbake i motebildet i fjor vår, og om høsten ble kamelfargen blant de viktigste trendfargene. Og selv om knallfargene er på vei tilbake i motebildet henger pastellene med oss videre gjennom hele våren og sommeren.

Mild og søt

Er det ett plagg du bør investere i denne våren og sommeren, så er det være en lekker og dus bluse, gjerne i et transparent materiale. Blusen vil pynte opp selv den mest trauste jeansen, den enkleste dressbuksen eller det mest subtile skjørtet.

Ikke glem at blusen skal være oppi buksen eller skjørtet for å få den rette, chique looken.

Les også: Skill deg ut med disse skoene

Les også: Blondebesatt

Les også: Den hotteste skjørtelengdenPudderrosa - en "støvete", dempet pastell som hører til i en annen verden enn sukkersøt babyrosa - dukker opp i blogger, magasiner, på gata og nå også i klesdesignernes kolleksjoner.

Fargen gir et feminint, elegant, mildt og klassisk preg, og er samtidig mer romantisk enn rene gråtoner.

Blant dem som har mange pudderrosa plagg i sine kolleksjoner for vår/sommer 2011, er Elie Saab, Valentino og Karl Lagerfeld for Chanel.

Ta en titt i bildeserien for inspirasjon!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!