70-tallet er for alvor regjerende for årets vår og sommer, og det er én farge som definitivt bør prege garderoben din resten av året.

Fersken, oransje, rosa, rødt

OK, nyansene er flere, men som vi tidligere har nevnt er det spesielt to motetopper som bestemmer hvilke spesifikke farger og elementer som vil prege motebildet flere år i forveien;

Motetopp nummer én er nederlandske Lidewij Edelkoort som er en av verdens mest anerkjente trendforskere. Hun jobber med å forutse trendriktige konsepter, livstiler, farger og materialer opptil to år i forveien. TIME Magazine har tidligere utnevnt henne til en av verdens 25 Most Influental People in fashion.

Les også: Disse bestemmer moten

Les også: Blondebesatt

Les også: Den hotteste skjørtelengden nåPantone Color Institute er motetopp nummer to. Det mektige firmaet i fargebransjen spår hvert år hva som vil bli den dominerende trendfargen.

I 2011 tror Pantone på en rødrosa nyanse de kaller "honeysuckle". Den beskrives som en oppløftende og modig farge som utstråler selvtillit og vitalitet.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!