Siden sommeren er på hell, var det en fryd å være vitne til svenske Nina Jarebrinks anvendelige sommermote for neste år. Vår- og sommerkolleksjonen for 2011 skal ifølge designeren uttrykke bysofistikasjon og glamour. Og glamour var det mye av!

Rocka og feminin

Da kjenningsmelodien fra tv-serien Dallas satt standarden rett før visningen og artist Lise Karlsnes fyrte i gang stemningen på catwalken, begynte vi å ane hva vi hadde i vente.

Les også: -Ikke følg trendene

Les også: Miks vintage med nytt

Les også: Dette er høstmotenJarebrinks kolleksjon består av feminine, men enkle snitt, og designeren presenterte noe for enhver fashionista i form av både kjoler, skjørt, bukser, shorts og topper. Lette og ledige materialer mikset med fin strikk gir et behagelig sommeruttrykk. Fargemessig går kolleksjonen fra sart hvitt med gulldetaljer, til korall, sennepsgult, sort, gull og ikke minst marineblått.

Nina Jarebrink begynte sin designkarriere som smykkedesigner i 2004, og selv om klærne nå har hovedfokus, er det ikke vanskelig å se at smykke- og tilbehørsinteressen har holdt seg. Under gårsdagens visning kunne vi se smykker, sko og belter som understreker Jarebrinks stil; svømmebasseng-glamour ala 80-tallet.

Få smakebiter i bildeserien øverst!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!