Det er alltid moro å se hva neste sesong har å by på. Årets høstsesong består av mye forskjellig når det gjelder yttertøy, og vi har plukket ut noen smakebiter!

Samme fasong - nye fargerSom verdens designere lovte på catwalken tidligere, skal vi i år få svinge oss på gaten i små og store ruter, men også ensfargede kåper og jakker i lilla, grå, svart eller sennepsgul.

Er du blant dem som elsker trench coaten, skal du vite at dette er et av de mest tidløse plaggene vi kan finne i garderoben! Den kule kåpen med belte i livet, er å finne i de fleste butikker og er denne gangen preget av høsttrenden i form av farger og mønster.

Om du la din elsk på ballongjakker med snøring, vil du også finne denne i butikkene nå og fremover mot jul.

Du kan også finne mange korte jakkevarianter i tweed med strikk på armene, høy hals eller stor krage. Som årets vårklassikere, finner du jakker med trekvart ermer også i høst. Det er kult med en tykk genser under!

Se smakebitene i bildeserien under!Høstjakker her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!