Vera & William består av to norske jenter, Kaja Heyerdal og Anne Cecilie Rinde. De spesialiserer seg på eksklusivt undertøy laget av naturlige materialer som ull, silke, bomull og lin. Undertøyet består av alt fra truser, lange underbukser og singleter til strømper i alle lengder og varianter. Felles for alle produktene er at de er supermyke og behagelige mot huden, og de naturlige materialene får plaggene til å fungere i all slags vær og klima her nord i verden.

Undertøyet lages til både kvinner og menn, og plaggene leveres i delikate farger som roserosa og kremhvitt. Singletene til kvinner er så delikate i blonder og finstrikk at de til og med kan brukes som de er, uten noe over.

Vera & William er opptatt av miljøvern, og vil bidra til å øke oppfatningen om at det går an å skape kvalitetsklær uten at det går utover miljøet.

Undertøyet får flere og flere utsalgssteder, sjekk Vera & William for å finne et nær deg.

Vi heier på de miljøvennlige og dyktige designere, og ønsker lykke til videre!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!