Dersom du gruer deg til bikinisesongen begynner for alvor, kan du trøste deg med at strandmoten strekker seg mye lengre enn BH-størrelsen din!

Et must

En ting er nemlig å sole seg i bikini og badedrakt, men en annen ting er behagelige klær og tilbehør som man går med til og fra stranden, i lunsjen eller når man skal beskytte skuldrene mot solen. Da er det en kul tunika som gjelder. Tunikaer finnes i alle mulige farger, stiler og fasonger men har til felles at de fungerer som lette kjoler til bruk sammen med sandaler, en solhatt og en stor strandveske til, eller også over en bukse dersom det blir kjølig mot kvelden.

På stranden bør du også beskytte ansiktet mot den sterke solen, og i tillegg til et par gode solbriller er en trendy solhatt en sikker vinner.

Det er ikke lenge til sommeren er her for fullt, noe man også merker i butikkene. Så klikk deg inn på bildeserien og sjekk ut gode idèer til strandantrekk!Strandtøy her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!