Bunaden er tidløs og passer i mange anledninger, fremst av alt på nasjonaldagen! Men hvis du er lei av den, kan du jo gå for de seneste trendene?

Naturfarger

70-tallsmoten kan feires med sandaler, tresmykker, hårbånd, jordfarger og flagrekjoler. Med andre ord; helt ypperlig mote til å nyte en hel dag i, eller etter bunadsskiftet til kveldens grillfest!

Sandalene er gode å gå i, flagremoten er lett og komfortabel, tresmykkene pynter opp og hårbåndet er prikken over i'en. Dessuten passer de fleste i varme naturfarger. Hvis du ikke synes brun, oliven og oransje er særlig stas, kan du prise vårværet med knallfarger som gul og grønn, rød og blå.

Hippiemoten handler om vide topper, løse kjoler som er både korte og lange, blomster, mønster, blonder og rysjer. Ta en titt i bildeserien, kanskje får du noen idèer til 17.mai antrekket?70-tallsmoten her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!