Det er på tide å sko seg med lave boots i alle former, farger og varianter! De er nette, lette og elegante..

Sexy og avslappende

Skoletten gjorde sitt innhopp i fjor høst men regjerer for fulle hæler i år. Du kan velge blant tynne og tykke hæler, platå og flate såler, rund, halvrund eller spiss tå. Om skoletten er glamourøs eller til hverdags - du finner den over alt hvor sko selges.

Svart er den safeste fargen å kjøre da den passer til alle antrekk, men du kan også driste deg ut i metall-eller rutelandskapet om du tør. Med eller uten snøring, superstiletter, slækk rundt anklene eller flate løpevarianter - valget er helt enkelt ditt!

Passende til de lave bootsa er sigarettbukser eller skjørt, slengbukser - svarte eller jeans, korte ruteskjørt, genserkjoler og lange tunikaer. Med tykke strømpebukser rocker du minibootsa best enten du er på byen eller på skolen.

Vi har hentet smakebiter fra victoriasecret.com og asos.com. Sjekk bildeserien under hvor du finner flere varianter av den sexy skoletten:Ankelboots til hverdag og fest:

=images) value = 0; show(value); }


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!