Kraftige smykker, fjærdetaljer, store, grovstrikkete skjerf og frynsevesker er noen av høstens trender på tilbehørsfronten.

Regelen om at "less is more" fungerer ikke denne sesongen.

Les også: Dyrisk dekor

Les også: Gå for mokasiner

Les også: Dette er høstmoten- I høst ser vi store smykker. Om man har et enkelt og minimalistisk antrekk kan et stort statementsmykke, ring eller armbånd være veldig fint. Vi ser også en del av slangeskinnsmønsteret, sier Emma Hedmann, PR-konsulent i Thisis PR.

Mannesko til damer

På skotrenden finner vi både det maskuline og det feminine.

- Den maskuline trenden er tydelig, og vi ser en del av "herreskoen" til damene. I tillegg er det mye lakk. Når det kommer til pumps og støvletter, så skal disse være spisse, forteller hun.

En oppfinnsom høst

Ifølge motekontakt i Polhem PR, Mia Thorsø, skal kvinnen i høst være stilig, sofistikert og oppfinnsom.
- Hun kan velge og vrake for å finne den stilen som passer henne best. Blant høstens tilbehør finner du blanda teksturer, pels, spisse sko, konvoluttvesker, statement-smykker og fantastiske hatter og hansker, forteller Thorsø.Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!