Vi har en fargerik og mønstrende høst i vente og Emma Hedmann, PR-konsulent i Thisis PR, forteller at vi denne sesongen kommer til å se en del tydelige trender når det kommer til farger.

- Trendfargene i høst er rødt, oransje, hvitt og svart. Dessuten vil mange farger kombinert sammen bli en populær trend.

Videre forteller hun at vi også kan vente oss mye mønster.

- Fremfor alt er trenden mye mønster. Både grafiske varianter, og plagg med flere farger sammen, såkalt color blocks. Blomstermønstre kommer det også en del av. Sist men ikke minst ser vi at polkadots gjør et skikkelig comeback til høsten.

Populært i høst

Nina Haugen, markedssjef i Lindex, informerer også om en fargerik høst.

Les også: Dette er høstmoten

Les også: Pen i poncho

Les også: Rå i rustrødt


- Jeg tror farger påvirker oss positivt, og jeg er helt sikker på at høstens farger kommer til å selge bra.

Hun forteller at sesongens farger er en blanding av rødtoner, beigetoner, blåtoner og basefarger.

- Vi ser massevis av røde toner. Både oransje, klar rød, rust- og vinrødt. Blåtonene ligger fra dyp mørkeblå til ulike nyanser av denimblått. Samtidig ser vi beigetoner, sennepsgult og basisfarger som svart og hvitt.

Markedssjefens favoritter

Hva skal du kjøpe deg denne sesongen? Her får du markedssjef Nina Haugens beste høsttips:

  • En jeans med 70-tallsstil.
  • For en kul og avslappet storbystil kombinerer du den delikate blondeblusen med en ekte syttitallsklassiker, jeansen med høyt liv, og et par trendperfekte solbriller, nemlig pilotbrillene.
  • En posete veske, og et stort smykke gjør stilen komplett.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!