Miami nice!

Bytt ut vinterkulda med palmesus! Nå kan du også reise til Miami uten å bli blakk.

Publisert Oppdatert
Vi er inne i en mørk og kald vintertid og har du sans for palmesus, sol, varme og rosa drinker, skal du vite at du finner mange gode tilbud i prisjungelen. De fleste reiseselskaper har gedigne salg nå på nyåret, og dermed kan du gjøre kjempekupp.

Billig luksustur

Nettstedet Hotels.com forteller at Miami er et av reisemålene som har blitt vesentlig billigere. Er du lei av den iskalde norske vinteren, får du hotell i strandkanten helt ned i 485 kroner natten.

Her kan du oppleve den berømte "The Strip" med sine art deco bygninger og henge på klubber og barer i ekte Miami Vice stil!

Rabatt i Paris

Foretrekker du å bli i Europa, er kanskje Paris stedet å dra. Her får du solid rabatt på fire netter på et firestjerners-hotell i romantikkens høyborg. Hva med litt billig luksus på fasjonable The Westin i Paris for 1 560 kr natten kroner natten?

Det er slett ikke bare spennende reisemål som Miami og Paris som gir deg valuta for pengene. Fans av andre storbyferier, luksusdyr som vil betale mindre, strandløver og livsnytere eller slaver av reiseekspertenes oversikt over hot spots for 2010, kan også velge og vrake i gode tilbud og få helt ned til 50 prosent rabatt om man reiser om vinteren. Du kan til og med ta turen til andre siden av kloden - til Sydney - og betale så lite som 420 kroner natten.

- Salget gir de fleste en mulighet til å finne noe de liker, til en svært god pris. Du finner også prisreduksjon på destinasjoner som vil markere seg sterkt i 2010, som New York og Buenos Aires, forteller kommunikasjonsdirektør i Hotels.com, Alison Couper.

Gjør luksuskupp

Informasjonssjef i Startour, Elisabeth Larsen-Vonstett, forteller at du nå kan gjøre mange luksuskupp om du bestemmer deg for å ta en liten ferietur til utlandet denne vinteren.

- I januar kan du reise på luksushotell til Grand Canaria i en uke for 13 948 kroner, luksushotell i Egypt til 4048 kroner og til Lanzarote for 7548 kroner, sier hun.

Startour tilbyr også en ukes opphold og reise for 6498 kroner til Sharm El Sheikh i Egypt på luksushotellet Blue Selection The Ritz Carlton SSSSS, noe informasjonssjefen mener er et kupp;

- Antallet S-er forteller hvor mange stjerner hotellet har hos oss. Dette er et fem-stjerners hotell. Det er også i Egypt du akkurat nå kan få de beste tilbudene, et Ritz-hotell til drøyt 6000 kr for en uke er billig, sier hun til Kvinneguiden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning