Spaghettipizza

En deilig og lettlaget rett med kjøttdeig. Passer som "lørdagskos".

Publisert Oppdatert
Du trenger:

300 g kjøttdeig
200 g bacon
2 bokser tomatpurè
4 dl fløte
1-2 løk
Salt og pepper
Spaghetti
Ost

Slik gjør du:

Stek baconet, kjøttdeigen og løken i ei gryte. Tilsett tomatpure og fløte. Rør godt. La det koke opp, før du skrur ned varmen og la det småkoke. Smak til med salt og pepper. La det småkoke i 10-15 min. Kok spaghetti og fordel det i en langpanne. Hell fyllet over og dekk med ost. Stek det i ovnen på 225 grader til osten har smeltet.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag