Sitronmousse

Rør sammen eggeplommer og sukker. Tilsett sitronsaften. Sett bollen over vannbad, og rør i massen til den blir tykk og luftig. Avkjøl massen. Pisk eggehvitene helt stive og skjær dem inn. Serveres med det samme. Pynt eventuelt med krem og revet sjokolade. (Sitronsaften kan om ønskelig erstattes med appelsinsaft.)

Publisert Oppdatert
4 egg
4 ss. sukker
1 dl. sitronsaft
Rør sammen eggeplommer og sukker. Tilsett sitronsaften. Sett bollen over vannbad, og rør i massen til den blir tykk og luftig. Avkjøl massen. Pisk eggehvitene helt stive og skjær dem inn. Serveres med det samme. Pynt eventuelt med krem og revet sjokolade. (Sitronsaften kan om ønskelig erstattes med appelsinsaft.)

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag