Mozzarella med Salamichips og Salsa
Sendt inn av Texas. Legg salamiskivene på en rist i stekeovn på 150° C i ca. ½ time, eller rist dem eventuelt i en panne. Skivene skal være sprøe og tørre. Legg salami, mozzarella og salsa lagvis på et fat. Pynt med resten av salsaen og friske urter.
Antall porsjoner: 4
Ingredienser:
20 tynne skiver salami
8 skiver mozzarella
Salsa
1 rød chili
1 rød paprika
1 liten løk
1 hermetiske tomater uten juice
10 blader basilikum
1 dl olivenolje
1 presset lime
1 ts salt
½ ts pepper
Legg salamiskivene på en rist i stekeovn på 150° C i ca. ½ time, eller rist dem eventuelt i en panne. Skivene skal være sprøe og tørre. Legg salami, mozzarella og salsa lagvis på et fat. Pynt med resten av salsaen og friske urter.
Salsaen: Ta frøene ut av chilipepper og paprika. Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket. Smak til med salt og pepper.La sausen trekke i 1 time i kjøleskap før servering.
Ingredienser:
20 tynne skiver salami
8 skiver mozzarella
Salsa
1 rød chili
1 rød paprika
1 liten løk
1 hermetiske tomater uten juice
10 blader basilikum
1 dl olivenolje
1 presset lime
1 ts salt
½ ts pepper
Legg salamiskivene på en rist i stekeovn på 150° C i ca. ½ time, eller rist dem eventuelt i en panne. Skivene skal være sprøe og tørre. Legg salami, mozzarella og salsa lagvis på et fat. Pynt med resten av salsaen og friske urter.
Salsaen: Ta frøene ut av chilipepper og paprika. Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket. Smak til med salt og pepper.La sausen trekke i 1 time i kjøleskap før servering.
Denne saken ble første gang publisert 06/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.