De morsomste kjøkkentabbene

Skillingsboller med salt i svingene og høytrykkspylt pinnekjøtt. Vi serverer deg latterlige kjøkkenopplevelser!

Publisert Oppdatert

Det skal som regel ganske lite til for å forvandle et godt måltid til et helt forferdelig måltid. Våre forumbrukere har delt sine verste kjøkkentabber med hverandre: • Morsomt på kjøkkenet!

 • Jeg skulle få besøk og for en gang skyld så prøvde jeg kakemixen fra Toro: Brownies. Kaka var god den, men jeg måtte bruke ostehøvelen å spa den opp med. Det er nemlig forskjell på en stor og en liten langpanne.
  Gjest
 • kj-320
 • Vi har en slik langpanne med kurv og dumme meg satte inn hele greia og tok ikke av kurven før jeg satte den inn. Trenger vel ikke si at det satte fyr.
  1111
 • Første gang jeg skulle koke egg tok jeg tida fra jeg skrudde på plata. Tok opp eggene etter 3 minutter.
  Fru Fomle
 • Jeg husker med gru den gangen jeg serverte gjester skillingsboller med salt og kanel i svingene..
  Gjest
 • Kalkun på godt over 7 kg og en ganske gammel, liten og slitt stekoven. For det første måtte jeg omtrent hoppe på beistet for å få den flat nok til å gå inn i ovnen. Men jeg tok heller ikke helt høyde for hvor lang tid det faktisk tar å steke så mye goble-goble. Rå kalkun er ikke godt, bare så det er sagt.
  Gjest
 • Jeg skulle imponere daværende kjæreste med å lage hjemmelagde kjøttkaker. Luktet godt, men med 2 dl potetmel i stedet for 2 ss så ble det mer tennisballer enn kjøttkaker.
  Gjest
 • Mine første hjemmebakte brød var kompakte saker som til slutt ble brukt som opptenningsved.
  LoisLane
 • Jeg gikk fra foodprosessoren på benken fordi telefonen ringte, da jeg kom tilbake var det bolledeig over hele kjøkkenet. Den hadde "beveget seg" av benken og lå på gulvet og "sprutet" deig.
  *M*
 • Faren min hadde en periode da han eksperimenterte med brøddeiger, og disse skulle være så grove som overhodet mulig. Resultatet ble stadig vekk noe vi kalte "sjaktbrød," fordi de gikk i søppelsjakta alle sammen. Når de traff søppelkassa nederst, smalt det så det ga gjenklang i hele blokka. Broren min mente at de "var så kompakte at de hadde sitt eget gravitasjonsfelt, slik at ting begynte å gå i bane rundt dem..."
  Emera
 • Liker ikke bløtt egg, og pleide å sette egget som var allerede "åpnet" inn i mikroen et par sekunder og da ble det akkurat. Siste gangen jeg gjorde det... eksploderte egget i det jeg åpnet mikrodøra.... og det var egg over hele SVIGERMORS kjøkken!
  Mini me
 • Da jeg var rundt 8, skulle jeg lage taco for å overraske mamma til hun kom hjem fra jobb. Stekte skjellene, og skrudde av ovnen. Skrudde to hakk, det var nemlig to hakk fra varmluft til avslått ovn.
  Det jeg ikke tenkte over, var at jeg skrudde feil vei.. Tacoskjell brenner godt.
  -Fisken-
 • Denne er min samboers; Skulle ha lutefisk til middag før jul en gang, og lagde tilbehør og gledet oss til fisken var ferdig. Da han tok ut langpanna og løfta folien lå det ingenting der, bare noen skinnfiller! Vi lo så vi nesten grein, ble bare tilbehør på oss.
  Fruktfat
 • En bekjent hadde invitert 12 stk på pinnekjøtt, og vestlending som han er skulle jo det være plankekjøring. Det var bare en hake, han hadde aldri gjort det før. Dagen han skulle tilberede maten kom og han skulle bare ta en siste sjekk med sin mor og forsikre seg om hvor mye vann, grader osv, da moren hans tilfeldigvis spør: "Du har vel husket å vanne ut kjøttet?" Han: "Vanne ut kjøttet?" Mor: "Ja, det må jo vannes ut over natten, ellers blir det altfor salt." Dette hadde selvfølgelig ikke fått med seg tidligere og tok kjøttet med ut og prøvde å høytrykkspyle det. Og til alle som nå lurer på om det funka, glem det. Det gikk elendig! Han endte opp med å nesten kjøpe opp en restaurant og få pinnekjøtt derfra.
  Annie
 • Skulle lage sirupskake en gang, til jul. I oppskriften sto det 1 1/4 dl sirup, noe jeg fikk til å bli 1,4 liter. Mattekunnskapene er ikke helt på topp her. Sto der og tømte oppi sirupsboks etter sirupsbok og tenkte at det var jo veldig så mye sirup da.. Kaken ble knallhard og så søt at tennene krakkelerte ved kontakt med kaken.
  Hildegard
 • Satt fyr på popkorn-gryta.. Glemte den på ovnen med lokket på og oljen i. Pleide å varme oljen før jeg la i kornene. Da jeg åpnet lokket (dumme meg) stod det en flamme som var like bred som gryta og 1 1/2 m høy opp. Ja, da trodde jeg at jeg skulle dø, og ta den stakkars familien min med i samme slengen. Heldigvis fikk faren min slukket det, og etterpå ble han så sinna så han kylte gryta ut av kjøkkenvinduet!
  lucy d-.-b

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning