Dagens rett: Tacosuppe

Her har du en rykende varm og enkel oppskrift på tacosuppe!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g karbonadedeig
2 stk. løk
2 boks hermetiske kikerter
2 pose tacokrydder
2 l kjøttbuljong (utblandet)

Fremgangsmåte:

1. Fres løken gyllen. Ha over karbonadedeigen og stek det til det er gjennomstekt. Ha i tacokrydder.

2. Kok opp vannet og rør inn buljongterningene.

3. Hell buljongvannet over kjøttblandingen.

4. Ha i kikertene og la det koke i ca. 15 minutter.

Serveres med revet ost og tortillachips, og et dryss av hakkede tomater og rødløk.

PSST: Har du kjøttrester fra tacomiddagen, kan du fint bruke de i suppen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag