Dagens rett: Svin på erten

Erter og soltørkede tomater gir både god smak og flotte fargekontraster.

Dagens rett: Svin på erten

Dagens rett: Svin på erten

Publisert Oppdatert
At den er lett å lage finner du fort ut.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 stk grovhakket løk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk dypfryste erter à 350 g
  • 4 ss grovhakket soltørkede tomater
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 beger matfløte
  • 240 g pasta
  • Slik gjør du

    1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

    2. Stek kjøttdeig og løk i en stekepanne med margarin eller olje.

    3. Tilsett erter, tomater, krydder, matfløte og la det småkoke 2-3 minutter.

    Serveres med nykokt pasta

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag