Dagens rett: Suppelapskaus

Sunt og godt!

Dagens rett: Suppelapskaus

Dagens rett: Suppelapskaus

Publisert Oppdatert
Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsriktig mat til hele familien på kort tid.

Porsjoner: 2

Ingredienser
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 3 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk dypfryst lapskausblanding
  • 1 ts provencekrydder
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.

    2. Tilsett buljong, og la det koke opp.

    3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.

    Serveres med flatbrød eller brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag