Dagens rett: Spinatwok

Denne retten er lynrask, enkel og kjempegod. Med renskåret svinekjøtt og grønnsaker blir dette en sunn og næringsrik middag.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Ca. 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 pk. frisk spinat
1 stk. rødløk
1 stk. rød chili
1 båt hvitløk
2 ss olje til steking
Ca. 2 ss østerssaus (oyster sauce)

Fremgangsmåte:

1. Stek løk i båter, hakket hvitløk og chili. Ta det ut av woken.

2. Stek kjøttet, tilsett de stekte grønnsakene, og bland inn spinaten.

2. La det surre et par minutter, hell på østerssaus og server med ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag