Dagens rett: Sjokoladefondant

Den ultimate sjokoladedesserten!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 8


Ingredienser:

100 g mørk kokesjokolade
100 g smør
4 stk egg
1 dl sukker
1 dl hvetemel

pynt med friske bær og melisdryss

Fremgangsmåte:

Smelt smør og del sjokolade i småbiter. Ha sjokoladebitene i en bolle og hell varmt smør over. La stå 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet og rør sammen. Pisk egg og sukker lett, tilsett sjokoladeblandingen og rør til en jevn røre. Sikt over mel og rør inn.

Smør 4 små porsjonsformer. Fyll dem 3/4 fulle og sett dem på bakeplate. Stekes på nederste rille ved 180 °C i ca. 7 minutter. Avkjøles i formene et kvarters tid.

Dryss melis over og pynt med friske bær. Vaniljesaus eller is smaker godt til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag