Dagens rett: Quesadilla med kjøttdeig og mais

Kosematen vi aldri blir lei.

Dagens rett: Quesadilla med kjøttdeig og mais
Dagens rett: Quesadilla med kjøttdeig og mais
Sist oppdatert
Denne retten passer like godt til hverdags som i helgen. Den er dessuten en perfekt måte å benytte resten av tacomiddagen på!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk
  • Slik gjør du:

    1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.

    2. Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.

    3. Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.

    Tips:

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Denne saken ble første gang publisert 25/11 2011, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også