Dagens rett: Potetsuppe

Deilig og fargerik potetsuppe med grønnsaker og hvitløk som garantert vil falle i smak på en kald dag.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk løk
2 båt hvitløk
6 stk potet
½ stk purre
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
½ boks hermetiske maiskorn
2 stk grønnsakbuljong (terning)
7 dl vann
5 dl melk
2 ss hvetemel
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Surr hakket løk og hvitløk i olje til løken blir blank og gjennomsiktig. Tilsett vann og kok opp. Løs opp buljongterningene.

Skjær potetene i skiver, purre i ringer og paprika i strimler og tilsett i suppen.

La suppen småkoke til grønnsakene er møre og jevn med mel som er blandet ut med litt av kraften. Tilsett melk mot slutten av koketiden og smak til med salt og pepper.

Server suppen med godt brød til.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag