Dagens rett: Pølser med sursøt saus

En annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak fra Asia.

Dagens rett: 
					
	




	Pølser med sursøt saus

Dagens rett: Pølser med sursøt saus

Publisert Oppdatert
Retten passer til hele familien!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g wienerpølser eller frankfurter
  • 2 l vann
  • 2 ts buljongpulver
  • 1 glass ferdig sweet and sour saus
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gulrot
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • Slik gjør du

    1. Kok opp vann tilsatt buljongpulver. Dra kjelen til side, legg i pølsene og la pølsene trekke i ca. 8 minutter.

    2. Varm sausen og ha i paprikabiter, revet gulrot og ananasbiter. Del pølsene og legg dem over sausen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag