Dagens rett: Pølseform med purre

Perfekt familiemiddag.

Dagens rett: Pølseform med purre

Dagens rett: Pølseform med purre

Publisert Oppdatert
Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 300 g lettere kjøttpølse
  • 300 g pastaskruer
  • 1 stk liten purre
  • 1 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 30 g evt. hvitost
  • Slik gjør du:

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.

    2. Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

    Serveres gjerne med salat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag