Dagens rett: Parmesanpanert kylling

Smaker nydelig med hjemmelaget ferskpotetsalat til.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk eggehvite
salt og kvernet pepper
4 stk kyllingfilet
5 ss revet parmesan

600 g ferskpotet
200 g dypfryste erter
1 pk dypfryst spinat
1 pk red rhubarb småbladet salat
1 ts hvitvinseddik
2 ss olivenolje

Fremgangsmåte:

Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene i hviten og deretter i parmesan. Stek filetene på moderat varme ca 5 minutter på hver side.

Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Damp potetene og bland inn spinat. Drypp eddik og olje over.

Server panert kyllingfilet med ferskpotetsalat og rømme med urter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag