Dagens rett: Kyllingwok med sursøt saus

Smaken blir en helt annen når man lager sausen selv!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4

Ingredienser:

1 stk. grillet kylling
2 stk. rødløk i båter
4 stk. gulrot i skiver
1 stk. brokkoli i små buketter
200 g strimlet hodekål
200 g aspargesbønner delt i to
2 stk. gul paprika i biter

Sursøt saus:
3 dl hønsebuljong (utblandet)
2 ss maisennamel
6 ss sukker
6 ss soyasaus
3 ss eddik
6 ss tomatpuré

Fremgangsmåte:

Ta av skinnet på kyllingen og skjær kjøttet i passe store biter.

Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen som er rørt sammen. Kok opp og smak til.

Server med ris.

Tips: Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag