Dagens rett: Kyllingsalat
Godt og sunt!
Gjør litt ekstra ut av kyllingsalaten, server den med spennende og fargerike ingredienser.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 4 stk kyllingfilet
- salt og pepper
- 2 ss margarin til steking
- 4 dl couscous
- 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
- 50 g smør
- ca. ½ ts gurkemeie
- 2 stk eple
- 1 stk rødløk
- 1 pk ruccula
- 200 g fetaost
- Dressing:
- 2 dl seterrømme
- 1 dl hakkede, soltørkede tomater
- Slik gjør du:
1. Stek kyllingfiletene i margarin i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
2. Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
3. Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
4. Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en filet delt i to på hver tallerken.
5. Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 28/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.