Dagens rett: Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Rett og slett nydelig!

Dagens rett: Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Dagens rett: Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Publisert Oppdatert
Kyllingklubber er den nederste delen av kyllinglåret. Matprat.no foreslår en pensling med hjemmelaget rabarbraglaze. Server med chilicoleslaw, grillede tomater og potetbåter.

Porsjoner: 4

Ingredienser

10 stk kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)

Rabarbraglaze:
  • 300 g rabarbra
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 dl hvitvin
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss honning
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Rens rabarbra og skjær den i biter.

    2. Kok opp rabarbrabitene med sukker og hvitvin, og la det koke i ca. 5 minutter uten å røre. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.

    3. Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5-10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.

    4. Varm kyllingklubbene på grillen i ca. 5 minutter på hver side. Legg dem på fat og pensle med rabarbraglaze.

    Server kyllingklubber med chilicoleslaw og for eksempel grillede tomater og stekte potetbåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag