Dagens rett: Kyllingfilet med mangosalat
Perfekt grillmiddag en varm sommerdag.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
4 stk kyllingfilet
4 ss søt chilisaus
salt og kvernet pepper
½ stk cantaloupe melon eller en annen melon
2 stk mango
1 stk isbergsalat
1 stk rød chili
1 stk lime
3 dl melonyoghurt
litt mynte
Fremgangsmåte:
1. Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
2. Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.
Drypp litt melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.
Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 21/07 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.