Dagens rett: Kylling- og avokadosalat

Frisk og mettende middagsalat.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
200 g grønn lollo salat
200 g ekebladsalat
150 g friséesalat
10 blad frisk basilikum
1 stk avokado
2 stk kyllingbryst (med skinn og vingeben)
1 dl fruktjuice med mango
2 dl kesam

Fremgangsmåte:

Del paprika, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter. Del i båter. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen. Del avokadoen i båter. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. Bland mangojuice sammen med kesam og server ved siden av sammen med godt brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag