Dagens rett: Kalkunbiff med stekte søtpoteter

Kalkunbiff er herlig sommermat! Server med ditt eget ruccula- og ostesmør, salat og stekte søtpoteter.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

4 stk. kalkunbiff
ca. 2 ss smør til steking
salt og pepper

Ruccula- og ostesmør:
250 g smør
2 dl revet vellagret ost
2 dl finhakket ruccula
1 båt hakket hvitløk

Stekte søtpoteter:
5 stk. søtpotet
2 ss olje
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Bland sammen smør, revet ost, ruccola og finhakket hvitløk. Smøret pakkes i plastfolie og legges kaldt til de skal brukes.

Skjær søtpotetene i båter, vend dem i olje og ha på salt og pepper. Stek søtpotetene i ovn på 230 °C i 15-20 minutter.

Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med smør i 4-5 minutter på hver side. Stek dem alternativt på grillen. Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter.

Server kalkunbiffene med stekte søtpotetbåter, salat og ruccula- og ostesmør.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag