Dagens rett: Innbakt pizza

Ta med middagen ut i høstværet!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

1 pk. ferdig pizzadeig
200 g kjøttdeig
1 stk. løk
1 stk. gulrot
1 glass hakket tomat
½ ts salt
½ ts pepper
2 ts tørket oregano
200 g hvitost

Fremgangsmåte:

Kan gjøres før turen:

Lag pizzadeig slik det er forklart på pakken. Stek kjøttdeigen med finhakket løk og revet gulrot.

Stek kjøttdeigen med finhakket løk, revet gulrot og hakkede tomater og krydder.

Kjevle eller klapp ut deigen til en leiv og legg fyll og ost på halve deigen. Brett den andre halvdelen av leiven over fyllet. Pass på at deigen er helt tett, slik at ikke noe renner ut.

Pakk pizzaen inn i 3-4 lag aluminiumsfolie. Pass på at det innerste laget er godt smurt.

Stek pizzaen i godt varme glør i ca. 20 minutter. Snu pizzaen underveis. Sjekk om pizzaen er ferdig ved å banke på aluminiumsfolien. Ferdig pizza høres "hul" ut.

Server med salat.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 12/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også