Dagens rett:  Grove fiskekaker

Hjemmelagede fiskekaker smaker kjempegodt.

Dagens rett: 
					
	






	Grove fiskekaker

Dagens rett:  Grove fiskekaker

Publisert Oppdatert
Server med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød sammen med salat og litt remulade.

Porsjoner: 2

Ingredienser
  • 400 g seifilet
  • ca. ½ ts salt
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl melk
  • ¼ ts malt hvit pepper
  • 2 ss finsnittet purre
  • 2 ss finhakket løk
  • 1 stk egg
  • Slik gjør du

    1. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.

    2. Form til fine kaker og stek dem pent brune.

    Server grove fiskekaker med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød eller på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag