Dagens rett: Grillet kylling med persillepasta
Denne retten er laget på et kvarter!
Tidsforbruk: under 20 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 3
Ingredienser:
1 stk. grillet kylling (1000 grams råvekt)
270 g båndspagetti
2 stk. gulrot
2 ss olivenolje
3 ss hakket frisk kruspersille
Fremgangsmåte:
Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter.
Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre. Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.
Tips: Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 23/04 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.