Dagens rett: Finnbiff

Festmåltid på rekordtid!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g reinsdyrskav
150 g bacon
250 g frisk sjampinjong
2 ss smør til steking
2 dl vann
3 dl seterrømme
1 dl melk
3 skive ekte geitost
5 stk knuste einebær
½ ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.

2. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.

3. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag