Dagens rett: Finnbiff
Festmåltid på rekordtid!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
500 g reinsdyrskav
150 g bacon
250 g frisk sjampinjong
2 ss smør til steking
2 dl vann
3 dl seterrømme
1 dl melk
3 skive ekte geitost
5 stk knuste einebær
½ ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.
2. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.
3. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.
Dagens rett er levert i samarbeid med
Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 03/11 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.