Dagens rett: Edamerkanapeer med fenalår og fiken

Fristende ostekanapeer er akkurat så genialt enkelt at man får det til på få minutter!

Dagens rett: 
					
	





	Edamerkanapeer med fenalår og fiken
Dagens rett: Edamerkanapeer med fenalår og fiken
Sist oppdatert
Perfekt format til kveldens gjester!

Porsjoner: 8

Ingredienser
  • 160 g edamer
  • 8 stk tørkede fiken
  • 8 skive fenalår
  • Slik gjør du

    1. Del osten i 8 biter à ca 20 gram.

    2. Fest fiken og fenalårskivene på ostebitene med tannpirker.

    Tips:

    Det er veldig godt å marinere edamerosten i gløgg noen timer før du lager disse kanapeene.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 23/12 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også