Dagens rett: Chilipølsepasta

Herlig, hot hverdagsmat!

Dagens rett: Chilipølsepasta
Dagens rett: Chilipølsepasta
Sist oppdatert
Dette er en spennende hverdagsrett som krever mot og kjærlighet til sterk mat. Noen kaller det "mannemat", vi kaller det hverdagsmat med sting! Superenkel middagsmat med mye smak!

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 200 g små chilipølser
  • 1 ss margarin til steking
  • 250 g fersk fullkornspasta
  • 1 glass arrabbiata pastasaus
  • ½ pk ruccula
  • Slik gjør du:

    1. Skjær chilipølsene i skiver og stek dem i en stekepanne med margarin.

    2. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og rør inn sausen.

    3. Bland inn ruccula og stekte pølser.

    Nytes med mye tørsteslukkende drikke!


    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Denne saken ble første gang publisert 16/09 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også