Dagens rett: Biffsnadder

Kosemat i hverdagen.

Dagens rett: Biffsnadder

Dagens rett: Biffsnadder

Publisert Oppdatert
En god, gammel klassiker som aldri vil gå av moten.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjalottløk
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus

  • Slik gjør du:

    1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.

    2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.

    3. Lag sausen etter anvisning på posen.

    Serveres med ris, pommes frites eller potetbåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag