Dagens rett: Barnegryte med strimlet svinekjøtt

I denne gryten med strimlet svinekjøtt har vi brukt tacokrydder for å glede de minste.

Dagens rett: Barnegryte med strimlet svinekjøtt

Dagens rett: Barnegryte med strimlet svinekjøtt

Publisert Oppdatert
Server grønnsaker og grytekjøtt hver for seg, og barna kan lage sin egen favorittgryte.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 dl lettrømme
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss soyaolje
  • 1 ss tacokrydder
  • Slik gjør du

    1. Stek kjøttet over sterk varme i en gryte.

    2. Pisk sammen buljong, rømme, hvetemel, soyasaus og tacokrydder. Ha det over kjøttet. La det koke opp under omrøring. La det koke i 10 minutter.

    Serveres med ris og ferdigkuttede grønnsaker i skåler som for eksempel mais, løk, og paprika. Da kan barna plukke selv hva dem vil ha på maten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag