Dagens rett: Barnegryte med strimlet svinekjøtt

I denne gryten med strimlet svinekjøtt har vi brukt tacokrydder for å glede de minste.

Dagens rett: Barnegryte med strimlet svinekjøtt

Dagens rett: Barnegryte med strimlet svinekjøtt

Publisert Oppdatert
Server grønnsaker og grytekjøtt hver for seg, og barna kan lage sin egen favorittgryte.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 dl lettrømme
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss soyaolje
  • 1 ss tacokrydder
  • Slik gjør du

    1. Stek kjøttet over sterk varme i en gryte.

    2. Pisk sammen buljong, rømme, hvetemel, soyasaus og tacokrydder. Ha det over kjøttet. La det koke opp under omrøring. La det koke i 10 minutter.

    Serveres med ris og ferdigkuttede grønnsaker i skåler som for eksempel mais, løk, og paprika. Da kan barna plukke selv hva dem vil ha på maten.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning