Dagens rett: Bakt søtpotet

Et nydelig alternativ til den klassiske bakepoteten.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk søtpotet

Fyll:
1 dl crème fraîche
2 stk vårløk
1 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 ss hakket rød chili
½ stk grønn paprika
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Beregn en søtpotet pr. porsjon.

Potetene bakes midt i ovnen i 1 - 1 1/2 time på 200°C.

Skjær et stort snitt i potetene på langs når de er møre og trykk til slik at poteten åpner seg.

Server potetene med crème fraîche som blandes med finhakket vårløk, chili, stilkselleri og paprika. Smak til med salt og pepper.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag