Bahmi goreng

Publisert Oppdatert
Du trenger:

2-300 g strimlet svine- eller kyllingkjøtt
1 pose bahmi goreng krydder
250 g nudler
1 purre
2 løk
1 halv kinakål
1 boks babymais

Slik gjør du:

Kok opp 1-2 dl vann. Bland i krydderet og la det trekke i noen minutter. Stek kjøttet i en wokpanne. Legg kjøttet i en skål og hell krydderet over. Hakk opp purren og løken og stek det i wokpannen. Kok nudlene som anvist på pakken. Tilsett babymais og kuttet salat og hell over kjøttet/krydderet. Hell nudlene over. La det småkoke i noen minutter. Serveres med rundstykker.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag