Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk rå eller grillede kyllinglår
4 stk tomat
2 stk mozzarella
1 pk ruccula
3 ss olivenolje
2 ts balsamicoeddik

Fremgangsmåte:

1. Sett stekeovnen på 200 °C. Legg kyllinglårene i en ildfast, smurt form og sett i ovnen.

2. Kutt toppen av tomatene og skrap ut innholdet. Legg en halv mozzarella i hver tomat. Legges sammen med kyllinglårene når det gjenstår ti minutter av steketiden.

3. Lag dressing ved å blande olivenolje og balsamico. Vask salaten og vend inn dressingen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!