Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
200 g grønn lollo salat
200 g ekebladsalat
150 g friséesalat
10 blad frisk basilikum
1 stk avokado
2 stk kyllingbryst (med skinn og vingeben)
1 dl fruktjuice med mango
2 dl kesam

Fremgangsmåte:

Del paprika, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter. Del i båter. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen. Del avokadoen i båter. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. Bland mangojuice sammen med kesam og server ved siden av sammen med godt brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!