Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 dl vann
2 dl kokosmelk
½ stk hønsebuljongterning
skall og saft av ½ stk lime
1 ½ ts chilipasta (sambal oelek)
1 ½ ss strimlet frisk ingefær
¾ ss fiskesaus (asiatisk) eller fiskefond (fiskekraft)
200 g kyllingfilet i strimler
½ stk kinakål
50 g shiitake
2 stk vårløk i biter
½ stk rød chili i biter
½ dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte:

Ha i vann, kokosmelk, buljong, lime, chilipasta, ingefær og fiskesaus (kraft) i en stor kjele og kok opp. Legg i kyllingen og kok i 5 minutter.

Ha kinakål, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til. Smak til og server suppen med godt brød.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!