Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 kg potet
10 skive parmaskinke
2 ss olivenolje
1 ts havsalt
½ ts nykvernet pepper
10 blad frisk basilikum
10 stk cherrytomat, rød
50 g høvlet parmesan

Fremgangsmåte:

Damp potetene møre og pakk dem inn i skiver av parmaskinke.

Legg potetene over i et ildfast fat, hell over olivenolje før de stekes i stekeovnen ved 200°C i ca. 20 minutter. Snu dem et par ganger. Smak til med salt og pepper.

Anrett potetene på et serveringsfat sammen med halve cherrytomter, høvlet parmesan og friske basilikumblader til pynt. Drypp gjerne over litt av oljen fra stekeformen.

Server godt brød ved siden av.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!