Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 stk egg
8 ss vann
litt salt
2 ss smør til steking

Fyll:
12 ss revet hvitost

4 stk hamburgerbrød
8 skive chorizopølse
8 skive tomat
8 skive slangeagurk
20 blad ruccula

Fremgangsmåte:

Pisk lett sammen egg, vann og salt, og hell røren i en varm stekepanne. Samle røren til en liten omelett på størrelse med hamburgerbrødet.

Legg omeletten i hamburgerbrødet. Legg på noen skiver choritzopølse og pynt med agurk, tomat og salat.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!