Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g ytrefilet, mørbrad eller flatbiff av storfe
1 stk lime
1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
3 stk finkuttet vårløk
1 ss finhakket frisk koriander
1 ss finhakket frisk mynte
½ ts chilipulver

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).

2. Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.

3. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side.

Server med ris og en kryddersterk saus som dip, f.eks chilisaus.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!